tisdag 6 november 2012
Höstmys i Höga Kusten 
(grupper om 4-15 pers.)

Bli vän med mörkret, går det? Vist! Det blir du snabbt genom en vistelse full av stämning och höstmys på Lappuddens Friluftscenter i Nordingrå, i Hjärtat av Höga Kusten.

Ta med din familj, dina vänner, kunder eller arbetskamrater till en härlig kväll som inleds med en riktigt god 3-rätters middag i Lappuddens storstuga och sedan fortsätter med varmt, vedeldat vildmarksbad under bar himmel och vedeldad, traditionell bastu nere på den vackra udden vid sjön Vågsfjärden. Vill ni koppla av utan klocka lägger ni till en övernattning i våra stugor och äter en stadig frukostbuffé dagen därpå.


Ingår: 1st 3 rätters middag exklusive dryck, vildmarksbad och bastu. Tilltugg i bastun. Handduk till badet och bastun. Tillgång till Lappuddens grillkåta.

Pris: 950 kr/person. Inkl. moms

Tillägg om önskas: Övernattning i delat stugboende med sänglinne, handduk, städning vid avresa samt frukost dag 2.

Pris: 400 kr/person inkl. momsBokningsregler
Ni erhåller efter skickad bekräftelse en faktura med en bokningsavgift på 25% av totalsumman inklusive moms. Bokningsavgiften dras av från totalsumman vid slutbetalning på plats vid Lappudde. Vid eventuell avbokning efter skickad bekräftelse återbetalas ej den erlagda bokningsavgiften.Agne Säterberg
AGMA Forntid & Äventyr AB
Destination Höga Kusten
www.destinationhogakusten.com

Inga kommentarer: